Käsitöönurgast

Mulle meeldib käsitöövallas palju eksperimenteerida ja end proovile panna, seega leiate mu lehelt mitmeid erinevaid töid. Hea meelega valmistan ka tellimustöid, kirjutage julgelt :) Ma koon ja heegeldan kõik oma tööd käsitsi. Ma ei ole masin ning tööd vajavad planeerimist ja valmistamist. Minu aeg maksab. Tegu ei ole masstoodanguga ning sellest ka teistsugune hind. :)

laupäev, 18. märts 2017

Käsitöönurga täiesti enda logo ja kaanepilt!


Käsitöönurgal on täna väga eriline päev! Alates tänasest on mul võimalik kasutada täiesti isiklikku logo ning kaanepilti :) Autoriks on suurepärane Sander Tamm!

Today is Käsitöönurk's special day! Since today I am able to use my very own logo and cover picture :) Designed by awesome Sander Tamm!

esmaspäev, 13. märts 2017

Lõngajääkidest kaheksajalg

Käsi püsti, kellel jääb suuremast projektist väike osa lõnga alles! Käsi püsti, kes ei raatsi seda ära visata, aga pärast ei oska sellega midagi peale hakata ka!
Enamasti jääb mul selliseid imelikke väiksemaid nutsakuid üle mingitest villaprojektidest, tihtipeale just sokkidest, kuna neid ma vast kõige tihedamini teen.

Antud pisike nunnukas ongi tehtud Gründl Hot Socks Diamond lõngast, mis mul vanaema sokkidest üle jäi. Üle oli umbes terve värvikombinatsiooni jagu lõnga, nii et sai korralikult veel värvidega ka mängida, sest üks värv/värvikombinatsioon on sokilõngal lihtsalt jupina ikka päris korralik. Antud töös katsetasingi, kui palju ühest värvijupist saab ning mis värve saab omavahel mõnusalt kokku panna.

Kaheksajalg valmis mul tegelikult juba suvel, kui ma hea meelega enneaegsetele vastsündinutele millimallikaid valmistasin. Nood kaheksajalad valmisid mul kõik ju puuvillasest lõngast, mis on võrreldes sokilõngaga üpriski jämedad.
Pildile sai ta aga alles eile. Tõenäoliselt oleks ta veelgi kauem mul pidlistamist oodanud, kuid üleeile nägi armsakest mu laual mu kallis sõbranna, kes omastas selle lihtsalt ära. Nii et tuli kiiresti väike fotosessioon teha.

Pildi pealt näeb ka, kui väike see tegelane on. Keha ümbermõõt on ligikaudne võrdne 1-eurosega!
Usun, et kui mul peaks taaskord isu tulema just selliste väikeste projektide tarbeks, siis ma just selliseid loomi hakkangi tegema. Sest tegemiseks kuluv aeg on võrdlemisi väike, ent nunnumeeter läheb küll kohe põhja :D Lisaks oli mul plaanis sellest esialgu võtmehoidja või ripats teha, kuid nüüd olen sellest ilma. Samuti on vahepeal ka pisikeste villanutsakute varu täienenud.

pühapäev, 12. märts 2017

Käsitöönurga Instagram

Käsitöönurgal on nüüd täiesti enda oma Instagrami kasutaja!
Leiate mind siit