Käsitöönurgast

Mulle meeldib käsitöövallas palju eksperimenteerida ja end proovile panna, seega leiate mu lehelt mitmeid erinevaid töid. Hea meelega valmistan ka tellimustöid, kirjutage julgelt :) Ma koon ja heegeldan kõik oma tööd käsitsi. Ma ei ole masin ning tööd vajavad planeerimist ja valmistamist. Minu aeg maksab. Tegu ei ole masstoodanguga ning sellest ka teistsugune hind. :)

reede, 9. veebruar 2018

Päkapikusokid tädipojale

Aasta 2017 oli mul kuidagi vaga sokivaene. Mul on endiselt pooleli uksüpaar susse, mida ma kuidagi lõpetada ei suuda - tõenäoliselt pole ikka see ja ma teen need mingi hetk ümber. Aga üldiselt ma ei alustanud - ega lõpetanud - ühtegi  sokipaari.  
Kuna ma vahepeal tegin neid ikka väga palju, siis oli isegi päris imelik. Samas tegin ma palju erinevaid muid projekte ja arendasin end näiteks dekupaaži vallas. 


 Need on mu üle pika aja tehtud sokid. Avastasin, et vahepeal olen niivõrd vilunud, et mu käekiri on muutunud tugevamaks ja ühtlasemaks, et lõpuks ei pidanud võtma imepeenikest varrast või lõnga kahekorra - sain 6-kordset sokikat kududa 2.5 vardaga. Ja kude tuli ilus ja ühtlane 🤗🤗 Samuti sain jälgida täpset juhist. 


Tõenäoliselt tekitab küsimust, mis neil ninadel viga on. Nimelt proovisin ma teha päkapikususse - selle vahva kongus ninaga. Kahjuks aga keerasin ma tagasi liiga väikse jupi ning aeg juba pressis peale, siis pidi jätma nii, nagu on. 
Aga ma olen endaeüle niigi uhke, nii et jään esimese katsetusega rahule.