Käsitöönurgast

Mulle meeldib käsitöövallas palju eksperimenteerida ja end proovile panna, seega leiate mu lehelt mitmeid erinevaid töid. Hea meelega valmistan ka tellimustöid, kirjutage julgelt :) Ma koon ja heegeldan kõik oma tööd käsitsi. Ma ei ole masin ning tööd vajavad planeerimist ja valmistamist. Minu aeg maksab. Tegu ei ole masstoodanguga ning sellest ka teistsugune hind. :)

neljapäev, 26. juuni 2014

"Dragon egg" by Yuri Shumakov

Mõni teab seda ka kui Yuri's Magic Ball. Väike, ühest paberist meistriteos, mida otseselt ei saa origamiks kutsuda: see vajab veidi liimi toimimiseks. Sellegipoolest on see hämmastav väike tükike, mis suudab kuju muuta.



Draakon

Kure-algelt üles ehitatud väike, kuid julge draakon.

Liblikas

Lihtne väike liblikas, elegantne, klassikaline ning ilus.


Võib ka natuke ümaram olla :)

NB! Vajutage pildile, et saada parem kvaliteet. Ei kujuta ette, miks ta kehvemat pilti näitab :/

esmaspäev, 23. juuni 2014

Fireworks by Yami Yamauchi


Väike nipsasjake, samuti kena pisike kingitus. Koosneb väikestest osadest. See esindab action origami alamjaotust, kui soovite teada, mida see tähendab, vaadake seda videot:



See nipsasjake võib seda teha põhimõtteliselt lõpmatult ning erksad värvid võivad jätta päris hea illusiooniefekti. Hea rahustaja!

Modulaarne luik

See 3D luik koosneb päris paljudest pisikestest juppidest. Selle tegemine võtab umbes 10 tundi aega. Iga osa võib ka teha eri värvi. See on hämmastavalt tugev, kuid siiski soovitaksin "pesa" luige all ning kaela liimida paika, kuna nad on nõrgemad kui muud osad. Sobib täiuslikult kingituseks, kuna ta on tõepoolest imeilus.

Kured

Origami kured on arvatavasti kõige populaarsem ja levinum origami liik. Need kured on üle maailma tuntud ja tunnustatud.


Käsitsi valmistatud washi-paberist kured on hämmastavalt ilusad ning mõnusad käe all. Eriti värvikirevad paberid otse Jaapanist saabuvad kiirelt ning mugavalt. Jaapanlastega on reeglina väga meeldiv koostööd teha.








Münt võrdluseks :) Need on üpris pisikesed, 4-5cm paberist.


Natuke suurem, läikivast lihtprinditud paberist, mille ma Taiwanist kaasa ostsin. Seda paberit on lihtsam voltida, kuid minu arvates pole ta ka nii ilus. Käe all on see paber kergelt libedam, nagu ajakiri.


Mõned kured eriti läikivast tavalisest paberist. Kusagil seal on ka sent :)

Karbitäis kurgi :)