Käsitöönurgast

Mulle meeldib käsitöövallas palju eksperimenteerida ja end proovile panna, seega leiate mu lehelt mitmeid erinevaid töid. Hea meelega valmistan ka tellimustöid, kirjutage julgelt :) Ma koon ja heegeldan kõik oma tööd käsitsi. Ma ei ole masin ning tööd vajavad planeerimist ja valmistamist. Minu aeg maksab. Tegu ei ole masstoodanguga ning sellest ka teistsugune hind. :)

teisipäev, 15. september 2015

Auguline kampsun

Selle kampsiku tegemine on päris paar aastat juba meeles mõlkunud ning kui ma tegin Bambust proovilapi, tekkis soov sellest ka midagi lahedat kududa, nii et avastasin oma järjehoidjatest selle. See oli üle pika aja suurem töö - jällegist vajas kokkuõmblemist -, aga oli lahe, ega ma muidu seda ju ei teeks. Suvel kindlasti mõnus seda näiteks bikiinide peal kanda, sügisel näeb jällegi maikaga suurepärane välja.

Beebitekk

Beebiteki mõte tuli sellest, et facebooki käsitöögruppides levis neid mingi hetk väga palju. Pluss olin saanud käsitööpoodi tööle ning oli vaja kõik lõngad läbi proovida :3
Kuna enda tädipojad on juba suuremad ning samal ajal sündis sõbra õel pisike, otsustasin kätte võtta ja ära proovida. Tegemine oli võrdlemisi kiire - tööl aega ju küll -, arvan, et mingi 1.5 kuud..
Üks lõbus asi selle juures oli see, et tegin selle enam-vähem soovitud mõõdus, kastsin siis vee sisse, et ära pesta, ja see venis laiuses umbes kaks korda suuremaks :D Noh, vähemalt seda saab nüüd kauem kasutada.

Ja siin on siis klient ise tootega :) Tundub, et on rahul


Minion

See aasta otsustasin siis katsetada erinevate asjadega. Tädipojale hullult meeldivad minionid, nii et saigi mõtteks talle üks heegeldada.
Kõige kergem oli muidugi osad valmis teha, siis jäi veel kokku õmmelda - see on minu jaoks nõme osa :D Ma kuidagi ei suuda kunagi neid osasid nii kokku õmmelda, et need koos püsiks. Keegi tahab õmblejaks tulla?
Keha on tehtud mingist lõngast, mille sain kunagi Karnaluksist - ei mäleta enam nime ega midagi. Riided jm on tehtud Jumbost. Heegelnõel 3.5